„Nu mă mai căutați” Ce a pățit Marius Elisei, la scurt timp după ce s-a afișat cu noua iubită. Oana Roman i-a venit de hac


Marius Elisei a făcut un anunț important pe o rețea de socializare, la scurt timp după ce s-a afișat alături de noua iubită. Ce a putut să-i facă fosta soție, Oana Roman?


Marius Elisei se simte, în sfârșit, un bărbat împlinit și fericit. Recent, fostul soț al Oanei Roman s-a afișat alături de noua iubită, semn că lucrurile încep să prindă contur în viața lui, mai ales după separarea de mama fiicei sale.

În urmă cu puțin timp, Marius Elisei a făcut apel, pe internet, către toți cei care au numărul lui de telefon și îi roagă să nu-l mai contacteze, căci numărul nu-i mai aparține.

Marius Elisei a explicat că numărul de telefon pe care îl avea nu era pe contractul lui, ci pe al Oanei Roman, iar fiica lui Petre Roman s-a decis să-l închidă. Acesta a mai precizat că nu are nimic de obiectat și avea tot dreptul să-l închidă.

Mai mult, Marius Elisei a precizat că își va lua un nou număr de telefon în curând, astfel că apropiații îl vor putea contacta din nou.

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon... să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, pentru că nu îl mai dețin.

Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e! Nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să mă sune sau să mă anunțe, nici nu mă interesează, să fie de bun augur! Să nu mai încercați să luați legătura cu mine pe acel număr! O să îmi iau un alt număr și o să vi-l ofer. Așa că nu mă mai căutați pe acel număr. Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr”, a povestit Marius Elisei pe Instagram.

Marius Elisei radiază de fericire lângă noua iubită, semn că aceasta îl face foarte fericit.

Sursă foto: Instagram 

  • „Nu mă mai căutați” Ce a pățit Marius Elisei, la scurt timp după ce s-a afișat cu noua iubită. Oana Roman i-a venit de hac

related posts

Modifică setările cookies