Mesajul lui Codin Maticiuc de 8 Martie: ”Nu ești femeie, ești religie. Iar eu...supusul tău”


Codin Maticiuc, pe care telespectatorii PRO TV l-au putut urmări în serialul VLAD, a avut un mesaj neașteptat pentru femei, în această zi de 8 Martie.


Codin Maticiuc (38 de ani) a postat pe contul său de Facebook un mesaj special pentru 8 Martie, care a ajuns la inima multor urmăritoare. 

Citește și: Anamaria Prodan și Codin Maticiuc, față-n față la un eveniment select. Ce și-au spus cei doi

”Nu ești femeie, ești religie. Ești mai mare decât viața și mulți și-ar da-o pe al lor în numele tău. Știi asta și nu te deranjează. Mai mult, le-o pretinzi și ii privești pierand.

Nu ești femeie, ești religie și la trupul tău m-aș închina ca la sfintele moaște căci doar ce nu mai este poate fi perfect. Și de ma lasă să-l pătrund eu templu îl numesc, biserică sau lăcaș sfânt căci liniște și pace aduce în zori după clocotul nopții.

Nu ești femeie, ești religie tuturor iar mie crez pe deasupra. Cred în tine fără sa cercetez căci de aș face-o heretic m-aș numi și rugul mi-ar fi unica cale spre iertare.

Nu ești femeie, ești religie. La tine ma rog și ma închin, te păstrez în minte, în suflet, în nări și-n buricul degetelor.

Nu ești femeie, ești religie. Mi-esti mie zeu și Dumnezeu, Crist și Anticrist, răsplată și pedeapsă, izbăvire și pierzanie. Mi-esti rai și iad totodată.

Nu ești femeie, ești religie. Iar eu...supusul tău. La mulți ani!”

Fanele au fost impresionate de urare și i-au dat replica: ”Cea mai frumoasă urare, până acu...pe ziua de azi! Mulțumim!”, ”Ai convins orice ateu să creadă, dacă nu în Dumnezeu, măcar în religie. Sublim!”, ”Mulțumesc mult pentru aceste rânduri superbe! La mulți ani și mamei tale și tuturor celor ce îți sunt dragi.”

Foto: Facebook 

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna viitoare în serialul VLAD

related posts

Modifică setările cookies