Speak, despre cartea lui Codin Maticiuc: "Știu ca unii vor sări la gâtul meu ca o promovez"


Cartea „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru” a fost anunțată de Codin Maticiuc pe Facebook și ulterior promovată. 


„Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. 5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru «Inamicul Public Numărul Unu». 5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina,” a scris Maticiuc.

Mulți au reacționat negativ, dar cartea a primit și mult sprjin. Speak a scris pe pagina lui:
 
"Știu de cartea asta de 4 ani. Am zis la un moment dat ca nu va merge si ca a oprit proiectul. Uite ca a venit intr-un final momentul lansarii si ma bucur ca am putut filma acest podcast in care discutam despre toata experienta. Eu chiar recomand sa o cititi daca sunteti interesati de povesti tari!

P.S.: Stiu ca unii vor sari la gâtul meu ca promovez aceasta carte, dar după episodul cu vaccinul, chiar am devenit imun la hate…si la Covid, putin mai mult decat alții! Vă pup!


Vezi și video:

  • Speak, despre cartea lui Codin Maticiuc: Știu ca unii vor sări la gâtul meu ca o promovez

related posts

Modifică setările cookies