Misha, fotografie de 4.000 de like-uri alături de motanul ei! Cum a fost surprinsă artista


A devenit cunoscută datorită colaborărilor cu DJ Sava, după care s-a căsătorit cu artistul Connect-R, alături de care are și o fetiță, însă în ultimii ani, Misha a dispărut din topurile muzicale și a decis și să se despartă de celebrul cântăreț.

Tag-uri: #Connect R #Misha

Chiar dacă a mai lansat piese, acestea nu au mai avut o așa mare priză la public cum aveau hit-urile pe care le cânta în trecut, însă fosa soție a lui Connect-R este în continuare o prezență constantă în mediul online, având peste 300.000 de fani pe Instagram.

Pentru a demonstra că a rămas în relații foarte bune cu artistul Connect-R, Misha a lansat la începutul acestui an o piesă alături de fostul ei soț, „Asul de inimă albastră”, al cărei videoclip are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Zilele trecute, Misha chiar a reușit să-și surprindă fanii de pe rețelele de socializare, artista postând o fotografie în care apare topless și îl ține în brațe pe motanul ei, Moshy, care are și el pagină de Instagram: @domnul_moshulescu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me) on

Imaginea a strâns rapid peste 4.000 de like-uri, Misha punând în dreptul fotografiei și un tag către pagina de Instagram a motanului.

foto: Instagram Misha

Vezi și: How to TikTok, episodul 4

  • Misha, fotografie de 4.000 de like-uri alături de motanul ei! Cum a fost surprinsă artista

related posts

Modifică setările cookies