Miturile despre slăbit în care nu trebuie să mai crezi în 2023. Ce te ajută cu adevărat să scapi de kg în plus


O influenceriță din domeniul fitness-ului a dezvăluit cele mai toxice secrete ale industriei sale, în speranța că oamenii nu se vor mai lăsa păcăliți de tot ceea ce este “trending” pe internet. 


Hannah Barry, o influenceriță din Marea Britanie, mărturisește că, de dragul vizualizărilor și din dorința de a avea cât mai mulți followeri, s-a folosit și ea de “minciunile” care domină această industrie. Însă acum vrea să fie sinceră cu fanii ei și spune că singurul lucru care ajută cu adevărat la slăbit este să fii în deficit caloric. Adică să mănânci mai puține calorii decât are corpul tău nevoie.

@hannahbarryuk

✨????

♬ Sweat - Myles Erlick

Iată care sunt miturile despre slăbit și tonifiere după care NU trebuie să te mai ghidezi și în 2023:

1. Să te focusezi să slăbești doar în anumite zone ale corpului

Influencerița spune că nu poți slabi doar în anumite zone ale corpului. Deși mulți dintre noi visează să slăbească “tagetat” – adică în zona abdominală, la brațe sau la picioare – acest lucru nu este tocmai posibil. Soluția este să fii în deficit caloric și să slăbești până când zona vizată de tine arată așa cum îți dorești. 

2. Să faci sute de abdomene ca să scapi de grăsimea de pe burtă

Hannah Barry spune că a postat și ea în trecut exerciții fizice care vizează strict zona abdominală, dar că a făcut-o doar pentru a avea succes la public. “Exercițiile pentru abdomen au milioane de vizualizări”, spune influencerița, care subliniază: “Procentul de grăsime din corp va determina cât de vizibili sunt mușchii tăi abdominali. Deci până la urmă totul se reduce la ceea ce mănânci”.

3. Să excluzi alimente

Tânără influenceriță e de părere că nu este nevoie de excluzi niciun aliment din dietă, nici măcar zahărul sau glutenul. “Singurele persoane care ar trebui să nu mănânce gluten sunt cele care au intoleranță”, spune aceasta. 

 

@hannahbarryuk

:)

♬ The Hills - The Weeknd

Și totuși, până la urmă, ce funcționează când vine vorba de slăbit?

“Singurul lucru care funcționează e să fii în deficit caloric. Corpului tău nu îi pasa dacă nu mai mănânci după 6 seara sau că nu mai mănânci gluten sau pâine albă”, spune tânăra.

  • Miturile despre slăbit în care nu trebuie să mai crezi în 2023. Ce te ajută cu adevărat să scapi de kg în plus

related posts

Modifică setările cookies