Moldoveanca sexy care face furori pe Instagram. A ridicat sticle de apă și a dat jos 33 de kilograme în 6 luni


Mihaela Cavcaliuc este influencer fitness și nail artist din Republica Moldova. Tânăra de 27 de ani a devenit un model deinspirație pentru multe femeie care se luptă cu kilogramele în plus. Ea a reușit să dea jos 33 de kilograme în doar 6 luni, printr-un program de antrenament pe care l-a alcătuit singură. 


Mihaela avea 86 de kilograme când a decis să facă o schimbare radicală în stilul ei de viață. A început să facă antrenamente acasă, pe covor. Pentru că nu avea greutăți speciale, ea s-a gândit să ridice sticle de apă. Pe pagina sa de socializare, ea a publicat câteva filmulețe în care își relatează experiența. 

 

După ce a devenit cunoscută în mediul online, Mihaela a început să ofere sfaturi de slăbit pentru internauți: 

 

MITURI DESPRE SLĂBIT

„În zilele noastre toată lumea se pricepe la slăbire. Oriunde întorci capul există o metodă simplă, ieftină și fără efort. Dacă slăbirea era un lucru atât de simplu, ar mai fi existat oameni care se confruntă cu kg în plus? Desigur că nu.

Regimuri și metode de slăbire rapidă și eventual fără efort – nu există.

Eu am adunat o listă din 6 cele mai des întâlnite mituri pe care le-am auzit. Haideți să le analizăm!

1. Dacă beau ceai pentru slăbit sau diuretice atunci voi slăbi. Dragele mele, prin transpirație se elimină apa din corp, într-adevăr poți pierde în kg dar asta este APĂ, grăsimea se elimină doar prin mișcare și căldură.

2. Făcând exerciții pentru o anumită grupă musculară se reduce grăsimea din acea zonă. Grăsimea se reduce în mod proporțional de pe toată suprafața corpului, nu din anumite zone. Nu există așa ceva ca să se reducă grăsimea doar de la abdomen sau picioare.

3. Înfometarea! Având o mulțime de denumiri, principiul e același – dacă vrei să slăbești, nu mânca! Pe lângă senzația de foame, hipoglicemii, pierderi de conștiință, ea provoacă și gastrită. Dacă nu vei consuma alimente o perioadă îndelungată organismul percepe drept o situație de criză. El începe a conserva tot ce are, iar slăbitul stopează. Revenirea la alimentația obișnuită se soldează cu recuperarea rapidă a kg. În plus, deși s-a pierdut grăsime și mușchi, se recuperează doar grăsimea. Astfel, masa musculară se pierde, iar formele corpului devin mai masive.

4. Nu există alimente nesănătoase, cheia este moderaţia. Este posibil să fi auzit că nu există alimente bune sau rele, doar diete bune sau rele. Dacă acest mit va fi considerat un adevăr, ar putea fi un prilej pentru multe persoane să consume orice tip de alimente, ori de câte ori doresc. Nimeni nu spune că nu vă puteţi bucura de un produs alimentar mai slab din punct de vedere nutritiv, atât timp cât îl consumaţi în porţii rezonabile şi cât se poate de rar”, spune influencerița.

 

Sursă: Instagram/ Mihaela Cavcaliuc

  • Moldoveanca sexy care face furori pe Instagram. A ridicat sticle de apă și a dat jos 33 de kilograme în 6 luni

related posts

Modifică setările cookies