S-a ambiționat să slăbească după ce a realizat că nu poate alerga după copilul ei de 2 ani. Acum este o adevărată bombă sexy


Maryana este în prezent antrenor fitness și nutriționist, după ce a adoptat un nou stil de viață, bazat pe sport și alimentație echilibrată. Cu doar câțiva ani în urmă, tânăra ucraineancă, mamă a doi copii, a decis să slăbească, însă nu s-a așteptat că acest lucru îi va schimba complet viața. 


Un filmuleț de genul „înainte și după” cu Maryana a devenit viral pe TikTok, adunând în trei zile 2,4 milioane de vizualizări. Mulți se minunează de transformarea incredibilă prin care a trecut și se întreabă dacă este vorba de aceeași persoană: 

@meriadanaz

Next level ????

♬ оригінальний звук - Dara Morgan

 

 

 

„Ai renăscut! Asta nu este "next level" it s a new person!”, „Ce face sportul, alimentația, ambiția și determinarea din om!”, „Este cea mai tare transformare pe care am văzut-o vreodată”, au scris utilizatorii TikTok. 

Mary are un cont de Instagram, unde povestește cum a slăbit și oferă sfaturi pentru alte femei, care se luptă cu kilogramele în plus. După nașterea copiilor, corpul femeii a suferit schimbări. Ea a rămas cu burtă și cu vergeturi. S-a ambiționat să slăbească după ce a realizat că nu mai poate ține pasul cu băiețelul ei de 2 ani, care era foarte activ și fugea mereu înainte când ieșeau la plimbare. 

„Am slăbit de două ori, în cantitate totală de peste 150 kg în 8 ani și știu calea care duce la un corp frumos. Totul începe cu o decizie fermă și cu acțiuni. Nu căuta scuze și combinații magice. Toată lumea știe că scăderea în greutate apare atunci când energia pe care o primim sub formă de calorii din alimente este mai mică decât norma zilnică.Dar aici este important să nu fie mult prea mică și ca totul să fie echilibrat din punct de vedere nutritiv, astfel încât să fie gustos și cel mai important - util pentru noi. Împărtășesc calea pe care am urmat-o și metoda care, după un milion de încercări și eșecuri, s-a dovedit a fi cea mai eficientă și nu mă ajută doar pe mine: fără diete, fără înfometare, fără întreruperi, fără lacrimi”, scrie ea pe pagina de socializare. 

Tânăra mămică mai povestește că sportul i-a devenit cel mai bun prieten. Ea a combinat mai multe tipuri de mișcare: a început cu înotul, pentru că la sală obosea foarte mult. Treptat, a combinat dansul cu aparatele de fitness. Vezi prin ce schimbări a trecut corpul ei în galeria foto de mai jos.

Sursă foto: Instagram/ meriadanaz

Vezi și:

  • S-a ambiționat să slăbească după ce a realizat că nu poate alerga după copilul ei de 2 ani. Acum este o adevărată bombă sexy

related posts

Modifică setările cookies