Nicole Cherry a ajuns la medic, de urgență: „Am durerile astea”. Artista ia o pauză de la carieră


Nicole Cherry a ajuns la medic, după ce problemele de sănătate pe care le are au început să își spună cuvântul. Artista a recunoscut ce se întâmplă cu ea din acest punct de vedere, fiind nevoită să ia o pauză de la carieră.


Nicole Cherry își va pune cariera pe pauză pentru o perioadă, după ce stresul și oboseala au epuizat-o suficient de mult, cât să ajungă la spital. Aceasta și-a sfătuit fanii să aibă grijă de sănătatea lor, după ce a văzut unde se poate ajunge.

Artista s-a confruntat cu dureri foarte mari, nefiind capabilă să ducă la capăt ziua fără repercursiuni. Tocmai din acest motiv, a decis să meargă la medic, pentru a face unele analize, pentru a vedea exact ce este în neregulă cu ea.

Mai mult decât atât, pentru a se putea pune pe picioare cât mai repede, aceasta a decis să ia o pauză de la carieră, dar nu foarte lungă, pentru a nu-și face și mai mult rău. Din cauza stărilor cu care s-a confruntat, a fost nevoită să amâne una dintre filmările pe care le avea pentru ziua următoare.

„Sunt bine acum! Mi-am făcut analizele, totul e bine, doar că încă nu mă simt minunat. M-am aranjat puțin că trebuie să filmez neapărat ceva ce nu am apucat ieri, pentru că de ieri am durerile astea. 

Am tot încercat să mă încarc cu energie pozitivă și să mă gândesc că nu mă doare, dar nu. De dimineață chiar nu am mai putut și aia e, dar o să fiu bine, o să-mi iau câteva zile de odihnă, după ce termin acum de filmat. Aveți grijă de voi!”, a mărturisit artista, pe contul ei de Instagram.

Oboseala resimțită este cauzată și de vârsta fragedă a fetiței pe care o are, ceea ce înseamnă multă alergătură, mai puțin somn și mai multe responsabilități. Cu toate acestea, Nicole Cherry încearcă să fie cât se poate de relaxată și să nu pună presiune pe ea, deoarece toate lucrurile vor deveni mai ușoare cu timpul. 

 

 

Sursa foto: Instagram

  • Nicole Cherry a ajuns la medic, de urgență: „Am durerile astea”. Artista ia o pauză de la carieră

related posts

Modifică setările cookies