Nicole Cherry, apariție răvășitoare pe internet, într-un costum de baie sexy. Cum a avut curajul să apară 


Nicole Cherry a făcut senzație cu cea mai recentă poză postată pe contul său de socializare. Artista a apărut într-un costum de baie extrem de sexy.


Artista și-a surprins fanii cu o apariție greu de trecut cu vederea, pe Instagram. Nicole a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat într-un costum de baie extrem de sexy. Artista arată impecabil, mai ales după ce a devenit mamă, aceasta s-a refăcut foarte repede. Arată foarte bine, iar internauții au avut grijă să îi spună acest lucru.

Nicole Cherry a publicat recent pe rețelele de socializare una dintre cele mai îndrăznețe apariții ale sale. Artista și-a surprins comunitatea după ce a apărut în prim-plan într-un costum de baie foarte senzual.

„Minunata,acesta este cuvântul care te descrie/Prea frumoasă/Nicoleta, ești superba draga mea/Doamne, ce femeie superba”, sunt câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit la poza.

La un moment dat, artista a vorbit și despre intervențiile estetice pe care le are. Nu s-a sfiit să recunoască că la 19 ani și-a făcut implant mamar, ba chiar a explicat că și-a dorit dintotdeauna să aibă sânii mai mari

„Fiecare este liber să facă ce consideră că îl ajută să fie fericit și mulțumit cu propria persoană, nu văd nimic rău în asta. Nu sunt genul de persoană să mintă, mi-am pus silicoane la 19 ani, cu acordul părinților.

Mama Natură n-a fost generoasă cu mine și am luat în considerare mereu această opțiune până când chiar am avut curajul și vârsta necesară să trec prin această procedură. Nu am niciun regret. Cred că totul în viață se întâmplă cu un motiv și chiar dacă acel motiv nu este clar pe moment, se dezvăluie în timp. Nu aș fi fost persoana care sunt și nu m-aș afla în acest punct în care mă aflu acum dacă aș schimba ceva din trecutul meu”, a declarat Nicole Cherry, potrivit a1.ro.
 
Sursă foto: Instagram
 
  • Nicole Cherry, apariție răvășitoare pe internet, într-un costum de baie sexy. Cum a avut curajul să apară 

related posts

Modifică setările cookies