North West, fiica lui Kim Kardashian, a anunțat dizabilitatea de care suferă: „Știți măcar ce este asta?”


North West i-a anunțat pe internauți că se confruntă cu o dizabilitate destul de întâlnită. Fiica cea mare a lui Kim Kardashian și a lui Kanye West a divulgat informația pe care mama ei încerca să o țină ascunsă.Dislexia este o afecțiune destul de întâlnită, fiind identificată la aproximativ 10% din populația lumii. Nort West, în vârstă de zece ani, a anunțat că se numără și ea printre persoanele diagnosticate, dar fără permisiunea mamei sale.

Aceasta a spus totul în timpul unui live pe TikTok și, deși, la început, Kim a făcut o glumă, după ce North West a început să dea și mai mult din casă, personalitatea TV a avut o reacție mai dură, dând de înțeles că are un motiv bine întemeiat pentru care a ținut acest lucru pentru ea.

„Băieți, am dislexie. Știți, măcar, ce înseamnă asta?”, a spus North West, în timpul live-ului. Ulterior, aceasta a vorbit despre lansarea unui nou album, moment în care, Kim Kardashian s-a enervat: Voi ieși din acest live chiar acum, pentru că spui mult prea multe. Intenționat nu vorbesc despre lucrurile prin care treci”, a spus Kim.

Anul trecut, Kim Kardashian a trecut printr-un episod mai puțin plăcut, atunci când fostul ei soț, Kanye West, s-a arătat nemulțumit de faptul că North West apare pe TikTok. Acesta a dat vina pe Kim, spunând că ea este cea care o postează, deși el nu și-a dat acordul.

În cadrul emisiunii sale, Kim Kardashian a spus, de mai multe ori, că reacțiile și acuzațiile lui Kanye nu ajută deloc la calmarea spiritelor, dar alege să nu spună public motivele pentru care a divorțat, deoarece vrea să îi protejeze pe cei patru copii pe care îi au împreună.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images  

  • North West, fiica lui Kim Kardashian, a anunțat dizabilitatea de care suferă: „Știți măcar ce este asta?”

related posts

Modifică setările cookies