Nu-i găsești niciun defect! Antonia, admirându-se în oglindă în costum de baie: “Totuşi, puțină modestie...”


Pe final de an, Antonia le face fanilor o mulțime de surprize… sexy! Vedeta are o adevărată colecție de imagini și filmulețe provocatoare, iar acum le (re)încarcă pe rețelele de socializare.


Antonia și-a etalat corpul sculptat într-un costum de baie verde, care i-a pus perfect în valoare abdomenul tonifiat. Cântăreața s-a filmat în camera de hotel, în fața oglinzii, admirându-și corpul intens lucrat la sala de fitness. 

Imaginea este mai veche, însă fanii au fost bucuroși să o revadă. Ce-i drept, nu chiar toți! O admiratoare pare chiar… exasperată de postările sexy ale vedetei: “Da! Am înțeles, am văzut, știm toți că ești frumoasă, dar gata! Totuşi puțina modestie…”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Însă cele mai multe reacții au fost pozitive. 

“După părerea mea ești cea mai frumosa femeie din România. Bravo.”

“Adevărăciune de femeie! Chiar că ești ce-a mai frumoasă femeie din România!”

“Uiliuuuuu mamicaaa!”, și-a exprimat entuziasmul un fan.

 

Cum de arată atât de bine? “„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e că și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, spunea Antonia într-un interviu.

  • Nu-i găsești niciun defect! Antonia, admirându-se în oglindă în costum de baie: “Totuşi, puțină modestie...”

related posts

Modifică setările cookies