O avere! Cât costă o cameră la resortul de ultra lux unde stau Ema Uta si Alex Bodi în Seychelles


Ema Uta are parte de vacanța visurilor ei în Seychelles. Make up artista și-a impresionat fanii cu imagini din vila sa spectaculoasă, aflată într-un resort de top din Seychelles.


Ema Uta și iubitul ei, Alex Bodi, se bucură de o vacanță ca a superstarurilor de la Hollywood. Cuplul monden din România a rezervat cea mai luxoasă vilă a reportului Six Senses Zil Pasyon, iar imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase. Adevărat, și prețurile pe măsură. Cea mai ieftină cazare pleacă de la circa 2000 de euro pe noapte, iar vilele mai luxoase, cu două dormitoare, pot ajunge și la 5000 de euro pe noapte. O vilă “superioară”, așa cum e denumită pe booking.com, în care pot încăpea 8 persoane, costă 19.000 de euro pentru o singură noapte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Vila aleasă de Alex Bodi și Ema Uța este uriașa, se întinde pe mai multe niveluri și are o piscină care servește și pe post de acoperiș. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Ema a făcut un tur al vilei pentru fanii ei, iar aceștia au fost impresionați. “Nu vă dor picioarele cât v ați plimbat prin casa aia ?”, a întrebat-o o admiratoare.

Ema Uta a scris pe Instagram că acesta este cel mai exclusivist resport din Seychelles, iar ei au ales cea mai impresionantă vilă.

 

  • O avere! Cât costă o cameră la resortul de ultra lux unde stau Ema Uta si Alex Bodi în Seychelles

related posts

Modifică setările cookies