Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive și controversate cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind constant în atenția publicului larg din cauza diferenței de vârstă care există între ei. De când s-au afișat împreună, Oana Lis a fost acuzată că nu îl iubește pe partenerul ei și că stă cu el grație avantajelor financiare pe care le avea atunci când fostul edil era încă în putere.

Anii au trecut, iar cei doi au demonstrat că a existat, cu adevărat, iubire în cuplu. În ziua de astăzi, când Viorel are 80 de ani și abia reușește să se mai deplaseze fără ajutorul partenerei sale, Oana îi este alături și se străduiește din răsputeri să îi ofere cele mai bune condiții pentru a-și trăi bătrânețea așa cum se cuvine.

Astfel, pe lângă numeroasele tratamente, medicamente și vizite la medic, Viorel Lis are nevoie și de îngrijire fizică. Recent, acesta a avut nevoie de o programare la frizer și, deoarece i-a fost greu să se deplaseze, Oana i-a adus hairstylistul acasă.

Soția fostului edil a postat în mediul online o imagine în care acesta este tuns de un frizer, în confortul propriei locuințe. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINEA)

Sursă foto: Instagram