Oana Lis se confruntă cu probleme de sănătate: „Mi-a fost frică să nu îi dau și lui Viorel”


Oana și Viorel Lis formează un cuplu de mai bine de 25 de ani! Cei doi au fost mult timp în atenția presei, existând controverse din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei. Deși constant au existat controverse și speculații conform cărora femeia îl va părăsi pe fostul edil al Capitalei la bătrânețe, lucrurile au stat complet diferit!


Oana Lis a trecut prin multe momente dificile alături de soțul ei, aceasta fiind nevoită și să își amaneteze verigheta pentru a-i cumpăra fostului primar un cărucior cu rotile. Acum, aceștia sunt din nou într-o perioadă nefavorabilă după ce blondina s-a îmbolnăvit:

„Acum voiam să fac un test să văd dacă e răceală sau gripă. Mi-a fost frică să nu fie gripa asta rea și să i-o dau lui Viorel și mi-a fost foarte rău. De foarte mult timp nu mi-a mai fost așa rău, chiar dinainte de COVID-19.Am luat tratament, am luat și medicamente naturiste”, a spus Oana Lis.

În trecut, Oana Lis a menționat de nenumărate ori că este adepta modei și că adoră să se aranjeze. În carul unei emisiuni TV aceasta a spus că până și la înmormântarea lui Viorel Lis va veni machiată:

„Ce mai contează ce zice lumea. Știu că lumea mă mai condamnă, e greu, mai ales când nu știi ce să faci. Mie îmi place (nr. să fie cochetă). Și când eram în depresie mă machiam sau îmi făceam unghiile. Și la înmormântarea lui Viorel o sa merg machiată. Pentru mine e foarte important. Mie îmi dă o stare de bine. Eu cu unghiile astea îl îngrijesc, îl spăl', a spus Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Oana Lis/Facebook, Arhivă

  • Oana Lis se confruntă cu probleme de sănătate: „Mi-a fost frică să nu îi dau și lui Viorel”

related posts

Modifică setările cookies