Oana Lis este una dintre cele mai cunoscute și sincere persoane publice din România. Aceasta a dat dovadă de modestie, umor și naturalețe, la fiecare apariție pe care a avut-o, atât la TV, cât și la diverse evenimente. Personal, blondina este formează un cuplu cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, alături de care a rămas atât la bine, cât și la rău.

Viorel și Oana Lis sunt împreună încă din anul 1998, chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 35 de ani. La începutul relației lor, cei doi au fost aspru judecați, oamenii fiind convinși că blondina își dorește doar averea pe care o deținea fostul edil al Capitalei.

Cu toate acestea, timpul a demostrat contrariul: Oana Lis a rămas alături de Viorel, chiar și în momentele în care lipsa banilor și problemele lui de sănătate s-au amplificat. Mai mult decât atât, în 2022, blondina a fost dispusă să își amaneteze verigheta, pentru a-i cumpăra soțului ei un scaun cu rotile.

Oana Lis, imagine controversată cu un bărbat misterios

Oana Lis, atunci când nu are grijă de Viorel, se bucură de admirația pe care o primește pe rețelele de socializare. Aceasta este foarte activă pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară.

Recent, diva s-a fotografiat alături de un bărbat misterios, îmbrăcat în costum de Moș Crăciun. În imagine se poate observa apropierea dintre cei doi, deoarece „moșul” o pupă pe obraz pe blonda lui Viorel Lis.

Alături de imagine, Oana a postat și un mesaj amuzant: „Perioada moșilor generoși...”.

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS