Oana Lis, postare neașteptată pe pagina personală de Facebook


Oana Lis este foarte activă pe rețelele de socializare și, de curând, cu  stilul său caracteristic, vedeta a făcut o postare care i-a amuzat pe admiratorii ei. 


A publicat o poză blurată, alături de un mesaj. În text, vedeta a spus că dorește să le facă tuturor cunoștință cu amantul său, chiar într-o zi importantă.

"De ziua orgasmelor, m-am decis să pun o poză cu amantul meu drag! Fetelor, să nu mi-l deocheați vă rog!!!”, a scris Oana Lis, în dreptul imaginii, pe pagina personală de Facebook.

Vezi Galeria foto

Bineînțeles, totul a fost doar o glumă din partea Oanei Lis, iar asta arată că, orice ar întâmpina, vedeta își păstrează optimismul. Asta deși ea însăși s-a confruntat cu cancer, iar la 79 de ani, Viorel Lis are mari probleme de sănătate. La Măruță, Oana a vorbit de curând despre diagnosticul ei:

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign.

Vezi Galeria foto

Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții.”

Vezi Galeria foto

Vezi și:

  • Oana Lis, postare neașteptată pe pagina personală de Facebook

related posts

Modifică setările cookies