Oana Zăvoranu a ironizat-o pe Carmen Harra: „Clarvăzătoarele care clarvăd nimic”


Carmen Harra a vorbit recent despre situația dificilă în care se află Oana Zăvoranu, atât din punct de vedere sentimental, cât și material, iar acest lucru a scos-o din minți pe brunetă! 


În urmă cu șapte ani, clarvăzătoarea Carmen Harra ar fi avertizat-o pe Oana Zăvoranu că va pierde toți banii de la mama ei și că bărbatul pe care îl iubește o va trăda, lucruri despre care s-a scris și în presă de curând. 

„Acum 7 ani i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare.

Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a spus Carmen harra acum câteva zile.

Oana Zăvoranu, atac direct la adresa lui Carmen Harra

După ce declarațiile au ajuns și la urechile ei, bruneta a ironizat-o în stilul său caracterictic, chiar pe Instagram. Fără să stea pe gânduri, vedeta i-a pus la îndoială harul și a spus că nu știe să prezică decât lucrurile care s-au întâmplat deja.

„Clarvăzătoarele care clarvăd nimic și mai ales ceva ce e în trecut…că clarviziunea e în trecut… am uitat să vă zic…”, a scris Oana Zăvoranu.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

  • Oana Zăvoranu a ironizat-o pe Carmen Harra: „Clarvăzătoarele care clarvăd nimic”

related posts

Modifică setările cookies