Oana Zăvoranu, provocată pe TikTok să cânte piesa lui Pepe! Replica vedetei a stârnit un val reacții


Vedeta a fost pusă în fața faptului împlinit! Aflată pe TikTok, într-un live, Oana Zăvoranu a fost provocată să cânte una dintre cele mai cunoscute piese interpretate de Pepe.


Oana Zăvoranu și Pepe s-au căsătorit în anul 2006, iar la cinci ani după s-au despărțit. Scandalul divorțului dintre cei doi a ținut primele pagini ale ziarelor în acea perioadă, iar relația în care au rămas nu a fost deloc una bună. Acum, după 12 ani de la marea separare, pe contul de TikTok al Oanei Zăvoranu a fost adus în discuție și Pepe, iar vedeta nu s-a abținut și a făcut un gest care a stârnit nenumărate reacții.

Foarte activă în mediul online, Oana Zăvoranu nu ratează nicio ocazie de a interacționa cu fanii, iar de curând a început să facă acest lucru și pe TikTok, nu doar pe Instagram. Acolo, vedeta participă la diferite live-uri cu cei care o urmăresc, iar acum a fost pusă în fața unei situații mai puțin așteptate. 

Oana Zăvoranu a fost provocată să cânte „Numai iubirea”, piesă pe care Pepe a cântat-o în serialul cu același nume difuzat pe Acasă TV în anul 2005.

„Să ne cânți Numai iubirea, melodia lui Pepe”, i-a spus cel cu care Oana Zăvoranu se afla live pe TikTok.

„Ce să fac eu?! Mai spune o dată. Ce să fac? Care melodie? Că eu nici nu îi știu melodiile. Ăsta este filmul meu. Ce treabă am eu? Eu nu știu să cânt. Eu joc, nu cânt. Nu știu din astea”, a fost, mai apoi, replica Oanei Zăvoranu.

@dominikal6 #duet #fyp #foryoupage #fypシ #fy #fypシ ♬ sunet original - Have fun

Sursă foto: Instagram

 

  • Oana Zăvoranu, provocată pe TikTok să cânte piesa lui Pepe! Replica vedetei a stârnit un val reacții

related posts

Modifică setările cookies