Oana Zăvoranu este o actriță, cântăreață și personalitate de televiziune care și-a construit o carieră solidă în industria divertismentului din România. Născută pe 16 iunie 1973, ea a debutat în televiziune la începutul anilor 2000, devenind rapid un nume de referință datorită personalității sale puternice și carismei sale. Oana este cunoscută nu doar pentru rolurile sale în seriale TV, ci și pentru prezența sa constantă în tabloide, datorită vieții sale personale tumultuoase și relațiilor mediatizate.

Garderoba Oanei este o reflectare directă a stilului său de viață luxos și extravagant. De-a lungul anilor, vedeta a adunat o colecție impresionantă de haine și accesorii de designer, incluzând branduri renumite precum Chanel, Gucci, Louis Vuitton și Dior.

Recent, aceasta a anunțat că a pus la vânzare multe dintre aceste piese de lux, care împreună ar costa peste 500.000 euro. Totuși, vedeta nu crede că fanii vor oferi un asemenea preț și a declarat că s-ar bucura dacă, după ce sunt achiziționate, ar câștiga 100.000 de euro.

”Sunt tot la fel de multe, pentru că eu, ca o albinuță, am mai colecționat. Sunt puțin diferite pentru că din 2018 până în 2024 mi s-au mai schimbat gusturile. Le pozez eu, mă mai ajută cineva. Multe dintre ele sunt deja date. De peste 500.000, 600.000 euro (n.r. valoarea hainelor). Dacă iau și 100.000 euro sunt foarte fericită”, a transmis Oana Zăvoranu în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Instagram