Pare sora lui Kim Kardashian în cea mai recentă ședință foto. Inna și-a cucerit fanii de pe rețelele sociale cu cel mai nou look


Inna este, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase cântărețe din Romania. Dovada constă și în cea mai recentă ședință foto realizată de artistă, unde seamănă izbitor cu celebra Kim Kardashian.


Inna reușește să impresioneze cu fiecare apariție fără prea mult efort. De data aceasta, cântăreața, în vârstă de 36 de ani, și-a uimit fanii din online cu un look extrem, datorită extensiilor de păr lungi până la coapse, care au făcut-o să semene cu o combinație între Cher și Kim Kardashian.

În imaginea respectivă, care a strâns 25.000 de aprecieri în doar o oră, Inna apare în costum de baie, cu un bronz perfect, în timp ce pletele lungi îi acoperă pieptul și coapsele. Lookul aparent banal este dus la superlativ de pantofii Gucci și gleznele îmbrăcate în două bucăți de denim, fanii ei fiind plăcut surprinși.

"Ce femeie superbă", "Asta numesc eu perfecțiune", "Provocatoare și plină de bun gust", "Foarte sexy", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii Innei.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Pare sora lui Kim Kardashian în cea mai recentă ședință foto. Inna și-a cucerit fanii de pe rețelele sociale cu cel mai nou look

related posts

Modifică setările cookies