Pictorialul sexy pe care Victoria Beckham n-ar fi vrut să-l arate lumii


 
Victoria Beckham (45 de ani) a fost protagonista ultimei ediții a revistei Vogue, varianta mexicană, dar britanica nu e foarte mândră de apariția sa în contextul crizei mondiale cauzate de pandemia cu coronavirus.


Aflată în izolare cu întreaga familie, soția lui David Beckham a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva dintre fotografiile făcute în urmă cu câteva luni, încercând să aducă o notă de divertisment în atmosfera tristă din aceste zile.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 
Cum să obții o minte și un corp sănătos” este titlul de coperta revistei Vogue Mexico, Victoria fiind surprinsă într-o ipostază seducătoare, culcată pe podea și cu picioarele în aer. De asemenea, într-o altă ipostază sexy, fosta membră a trupei Spice Girls afișează un decolteu generos, într-o rochie vișinie.
 
Nu știam dacă să fac sau nu această postare. Un pictorial realizat într-o perioadă de timp care ni se par acum într-o realitate diferită. M-am distrat atât de frumos în urmă cu câteva luni la New York, cu o echipă formidabilă. Îmi amintesc de aceste zile cu o bucurie uriașă, așa că m-am hotărât să fac publice fotografiile. În timp ce trăim vremuri fără precedent, sper ca industria noastră creativă să-și continue rolul în societate”, a fost mesajul transmis de Victoria Beckham, îngrijorată de faptul că nu toată lumea va privi cu ochi buni realizarea sa.
 
Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 2: Daria Jane, transformarea

  • Pictorialul sexy pe care Victoria Beckham n-ar fi vrut să-l arate lumii

related posts

Modifică setările cookies