Pink a fost o mireasă atipică! Ea l-a cerut de soț pe motociclistul Corey Hart chiar în timpul unei curse! Cum a decurs totul


Pink este una dintre cântărețele cunoscute atât pentru melodiile compuse, cât și pentru nonconformism! Artista și motociclistul Carey Hart s-au căsătorit în anul 2006 și, așa cum era de așteptat, cererea în căsătorie a fost una cu totul atipică. 


Pink este renumită pentru stilul ei îndrăzneț, așadar nu este de mirare că nici modul în care s-a căsătorit nu este tocmai unul clasic. Artista a fost cea care l-a cerut de soț pe Carey în timpul unei curse de motociclete! 

În timpul unei curse din cadrul campionatului de motocross, la care participa și iubitul său, Pink a scris pe o pancartă întrebarea "Vrei să te căsătorești cu mine"? La început. bărbatul a crezut că totul este o glumă și a continuat cursa. S-a oprit din condus atunci când a observat că Pink a revenit cu un nou mesaj care spunea "Vorbesc serios".

Răspunsul a fost unul pozitiv, iar cuplul s-a căsătorit în anul 2006. În prezent sunt părinții a doi copii, pe nume Willow Sage și Jameson Moon, și continuă să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Hamsterul care investește în cryptomonede

  • Pink a fost o mireasă atipică! Ea l-a cerut de soț pe motociclistul Corey Hart chiar în timpul unei curse! Cum a decurs totul

related posts

Modifică setările cookies