Pink explică de ce nu i-a cumpărat fiicei de 12 ani telefon mobil. Cum a convins-o pe Willow


Pink e foarte categorică atunci când vine vorba de educația copiilor ei. Cântăreața de 43 de ani a dezvăluit recent motivul pentru care a refuzat să-i cumpere smartphone fiicei ei de 12 ani.


Fiica lui Pink, Willow, a primit recent o lecție importantă de la artista de 43 de ani. Fata de 12 ani s-a plâns că toți colegii ei de la școală au telefon mobil și folosesc, zi de zi, cele mai populare rețele sociale, în timp ce ea e crescută în stilul old school.

Artista a mărturisit, în cadrul unui podcast găzduit de postul de radio KTU 103.5 FM's, că a vorbit cu ea pe acest subiect și i-a explicat de ce nu-i cumpără un astfel de dispozitiv.

I-am spus, pe șleau, dacă îmi poți prezenta informații dintr-o sursă renumită, care să-mi spună că rețelele sociale sunt bune pentru tine... poți beneficia de asta. Altfel, mult succes”, a declarat cântăreața, care a oferit un ergument solid când fata i-a spus că toți colegii ei au telefon mobil.

Willow, ei nu sunt copiii mei! Tu ești”, a adăugat artista.

Pink a dezvăluit că fiica ei deține un ceas inteligent, care îi permite să trimită mesaje de urgență, însă deocamdată nu e pregătită să intre în universul social media. 

Pink și soțul ei, Carey Hart, au doi copii: fiica Willow (12 ani) și fiul Jameson (6 ani). În 2020, fiul lui Pink a suferit complicații după infecția cu SARS-CoV-2.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Pink explică de ce nu i-a cumpărat fiicei de 12 ani telefon mobil. Cum a convins-o pe Willow

related posts

Modifică setările cookies