După 19 ani, talksow-ul lui Ellen DeGeneres a ajuns la final. Ce vedete i-au fost alături celebrei gazde?


Ultima ediție a talkshow-ului „The Ellen DeGeneres Show“ s-a lăsat cu întâlniri de suflet, râsete, dar și cu multe lacrimi.


De trei ani încoace se tot vorbește despre închiderea acestui fabulos program, care a adus în casele americanilor multe informații din culisele vieții mondene, interviuri exclusive, dar și multă bună-dispoziție. Și iată că, joi, Ellen DeGeneres a intrat pentru ultima data în platoul show-ului său omonim, una dintre producţiile cele mai influente ale televiziunii americane, care a fost difuzat timp de aproape 20 de ani.

Copleșită de emoția ultimei emisii, comedianta şi prezentatoarea Ellen DeGeneres le-a avut alături de ea pe actriţa Jennifer Aniston, care a fost prima invitată a show-ului, acum 19 ani, şi pe cântăreţele Billie Eilish şi Pink.

Pe parcursul programului, ea a reamintit publicului său progresele realizate de comunitatea LGTBQ, de când ea şi-a recunoscut public orientarea sexuală, în 1997. „Când am început programul nu puteam pronunţa cuvântul 'gay', care nu era permis. Nu puteam spune nici soţia mea, deoarece căsătoriile gay nu erau legale. Acum spun tot timpul soţia mea“, a mărturisit ea, făcând referire la actrița Portia de Rossi, care a participat şi ea la ultima ediție a programului.

„Am intrat aici acum 19 ani şi am spus că este începutul unei relaţii. Iar azi nu este sfârşitul acestei relaţii, ci o perioadă de odihnă. Voi veţi putea urmări alte show-uri iar eu s-ar putea să mă întâlnesc cu alt public“, a spus Ellen DeGeneres în discursul său de despărţire.

Acest final se prefigura încă de anul trecut, după ce audiențele au scăzut dramatic, cu peste un milion de telespectatori, după ce BuzzFeed a publicat un reportaj în care foşti angajaţi ai programului acuzau echipa de „rasism“ şi „mediu de muncă toxic“. Scandalul a escaladat, iar DeGeneres s-a văzut nevoită să-și ceară scuze public echipei sale, într-o scrisoare deschisă publicată vara trecută.

Trăgând linie, însă, emisiunea „The Ellen DeGeneres Show“ a fost nominalizată la premiile Emmy de 171 de ori (a câştigat 61 de statuete) şi a avut o medie de 2,5 milioane de telespectatori zilnic, cărora li s-au adăugat milioanele de urmăritori din mediul online.

 

  • După 19 ani, talksow-ul lui Ellen DeGeneres a ajuns la final. Ce vedete i-au fost alături celebrei gazde?

related posts

Modifică setările cookies