Ellen DeGeneres are coronavirus. Ce mesaj le-a transmis celebra prezentatoare fanilor


Ellen DeGeneres (62 de ani) a fost depistată cu noul coronavirus. Îndrăgita vedeta de televiziune a făcut anunțul pe Twitter și i-a îndemnat pe fani să se protejeze în aceste vremuri grele. 


Gazda emisiunii “The Ellen DeGeneres Show” a scris joi, 10 decembrie, că a ieșit pozitivă și că are o formă ușoară a bolii. 

“Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru coronavirus. Din fericire, mă simt bine acum. Toți cei care au intrat în contact cu mine au fost anunțați, iar eu urmez indicațiile CDC (n.red Centrul pentru Prevenirea și controlul Bolilor din America). Ne vom vedea după Sărbători! Vă rog să aveți grijă și să fiți sănătoși. Cu dragoste, Ellen”, a fost mesajul postat de către Ellen DeGeneres pe contul de Twitter, dar și pe pagina de Instagram.

Prezentatoarea are peste 92 de milioane de fani pe Instagram. Internauții i-au urat sănătate și i-au transmis gândurile lor bune. 

Ce se întâmplă cu show-ul prezentat de Ellen

“The Ellen DeGeneres Show” va intra forțat în vacanță până în luna ianuarie. Un purtător de cuvânt de la Telepictures a confirmat că producția show-ului a fost oprită deja.

Ellen Lee DeGeneres este una dintre cele mai iubite și appreciate vedete de televiziune din întreaga lume. Prezentatoarea este cunoscută și datorită faptului că militează pentru drepturile persoanelor LGBT. Ellen a mărturisit în 1997, în emisiunea lui Oprah Winfrey că este lesbiană. Din 2008, vedeta este căsătorită cu actrița Portia de Rossi. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Tzanca Uraganu a ajuns vegetarian! - Trending Review cu Daragiu - episodul 50

 

  • Ellen DeGeneres are coronavirus. Ce mesaj le-a transmis celebra prezentatoare fanilor

related posts

Modifică setările cookies