Anne Heche, adevărul despre relația cu Ellen DeGeneres. Ce nu o lăsa prezentatoarea TV să facă, atunci când erau împreună


Anne Heche, fosta iubită a lui Ellen DeGeneres, a dezvăluit că prezentatoarea TV nu o lăsa să se îmbrace sexy când erau împreună.


În timp ce își revedea cele mai iconice vestimentații, Anne Heche a văzut o poză de pe vremea când era împreună cu Ellen DeGeneres, ceea ce a inspirat-o să împărtășească o poveste interesantă despre relația lor. În fotografie, cele două se aflau la Globurile de Aur din 1998. DeGeneres purta un costum de mătase bleumarin și Heche într-o rochie asortată și haină duster peste. “De ce arăt ca un hippie? Pentru că Ellen nu a vrut să mă îmbrac sexy", a spus Anne Heche într-un filmuleț pe TikTok. 

Anne Heche și Ellen DeGeneres au fost împreună din 1997 până în 2000, când drepturile cuplurilor homosexuale nu erau atât de cunoscute. La sfârșitul anilor ’90, Anne Heche a recunoscut public că are o relație cu DeGeneres, iar acest lucru aproape că le-a costat cariera și a dus la ani de excludere din industrie.

Despre motivul despărțirii, Heche a dezvăluit, potrivit etonline.com, că ea și Ellen DeGeneres și-au dat seamă că vor cu totul alte lucruri: „Cu relațiile, cred că mulți dintre noi au ajuns la o bifurcație în drum: „Ce vrei și ce vreau? ”. Aceste obiective sunt determinate de individ. Intențiile ei și intențiile mele au fost diferite și de aceea ne-am separat."

Sursă foto: Getty Images

  • Anne Heche, adevărul despre relația cu Ellen DeGeneres. Ce nu o lăsa prezentatoarea TV să facă, atunci când erau împreună

related posts

Modifică setările cookies