Jennifer Aniston, sărut pasional cu Ellen DeGeneres. „Ce buze moi ai”


Actrița de 50 de ani a vrut, cu orice preț, să afle cum sărută realizatoarea TV Ellen DeGeneres și... a aflat.


Ellen DeGeneres (61 de ani) i-a arătat ce simte o femeie când e sărutată de altă femeie, chiar în emisiunea pe care o realizează peste Ocean. 

Realizatoarea Ellen DeGeneres Show, care e căsătorită de 11 ani cu modelul australian Portia de Rossi, a fost curioasă să știe când a sărutat Jennifer Aniston ultima dată o femeie.

Actrița a dezvăluit că nu obișnuiește să facă asta, dar că poate îndrepta acest lucru chiar în studiou. Cele două s-au sărutat în fața camerelor de luat vederi și a spectatorilor din platou, în cadrul unei ediții a emisiunii care va fi difuzată peste Ocean luni seara.

Ce buze moi ai”, i-a spus Aniston realizatoarei Ellen DeGeneres, dar a mărturisit că a fost ultima oară când a sărutat o femeie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Realizatoarea emisiunii a fost nevoită să răspundă și ea unor întrebări sensibile din partea invitatei sale.

Jennifer Aniston a vrut să știe cât s-a sărutat ea ultima dată cu un bărbat, având în vedere că e căsătorită cu o femeie.

„De ce e toată lumea șocată? Sărut bărbați. Nu mă cuplez cu bărbați, dar îi sărut pe buze”, a replicat realizatoarea TV. 

Citește și: Ellen DeGeneres și Portia de Rossi și-au cumpărat casă. Cum arată vila lor de 15 milioane de dolari din Beverly Hills

Cine e Portia de Rossi, soția lui Ellen DeGeneres

Portia de Rossi (46 de ani) este fotomodel, actriță și filantroapă australiană stabilită în SUA, cunoscută pentru rolul Nelle Porter din Ally McBeal.

FOTO: Getty Images

A fost căsătorită pentru scurt timp cu cineastul Mel Metcalfe, însă a recunoscut că mariajul ei a fost parte din planul ei de a obține Cartea verde. 

În 2010, într-un interviu pentru Good Morning America, a dezvăluit că a ascuns cu greu faptul că e lesbiană. A fost expusă în public după ce mai multe tabloide au publicat fotografii intime cu iubita ei din perioada 2001-2004, regizoarea Francesca Gregorini.

Cele două s-au despărțit după ce Portia de Rossi s-a îndrăgostit de realizatoarea Ellen DeGeneres, pe care a cunoscut-o la o gală de premiere. 

Cele două s-au logodit în 2008, după ce realizatoarea TV a cerut-o de soție. S-au căsătorit în august 2008, în fața mamelor lor și a 17 invitați.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Jennifer Aniston nu avea voie să se uite la TV în copilărie

  • Jennifer Aniston, sărut pasional cu Ellen DeGeneres. „Ce buze moi ai”

related posts

Modifică setările cookies