Jennifer Aniston, într-o rochie ultra scurtă și transparentă la premiera noului ei film


Jennifer Aniston a fost în formă maximă la premiera noului ei film, Murder Mystery 2, în care joacă alături de Adam Sandler. Dacă Sandler a venit îmbrăcat ca și cum ar fi fost înainte de eveniment la jogging, Aniston a fost imaginea perfecțiunii.


În vârstă de 54 de ani, Jennifer Aniston a avut un look sexy la premiera din Los Angeles. Actrița a purtat o rochie ultra scurtă, cu porțiuni transparente, care i-a lăsat picioarele tonifiate și bronzate la vedere. 

Cum de arată atât de bine la peste 50 de ani? Într-un interviu pentru Women's Health, Jennifer Aniston spunea care este dieta care funcționează cel mai bine în cazul ei: "Să fiu sinceră, cred că este vorba despre faptul că mă limitez la legume și fructe, fără prăjeli  - mâncarea prăjită este îngrozitoare, sucurile acidulate sunt îngrozitoare. Doar legume și fructe, proteine sănătoase și apă multă".

În schimb, partenerul ei din film, Adam Sandler, nu s-a obosit prea tare pentru apariția la acest eveniment: pare că s-a îmbrăcat cu ce a găsit curat prin casă :)

Jodie Turner Smith a impresionat la premieră cu un look retro, într-o rochie aurie lungă.

Sursa foto: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

  • Jennifer Aniston, într-o rochie ultra scurtă și transparentă la premiera noului ei film

related posts

Modifică setările cookies