Jennifer Aniston, mărturisiri emoționante despre tentativele eșuate de a deveni mamă: “Am ratat șansa!”


Ani la rând, tabloidele internaționale au dat-o Jennifer Aniston însărcinată – uneori chiar și cu gemeni. Adevărul e că, atunci când citea titlurile despre “sarcina” ei în ziare, actrița trăia o adevărată dramă: numeroase tratamente de fertilizare eșuate.


Pentru prima oară, Jennifer Aniston a povestit despre eforturile ei de a deveni mamă. Actrița a apelat la fertilizarea în vitro de mai multe ori, însă fără succes. Acum, cel mai mare regret al ei este că nu și-a congelat ovulele, pentru a încerca din nou să aibă un copil. “Am ratat șansa”, spune acum resemnată Aniston. Aceasta a negat zvonurile conform cărora căsniciile ei ci Brad Pitt și Justin Teroux s-ar fi încheiat din cauză că “nu le-a făcut un copil”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Vedeta recunoaște însă să atunci când era tânără, era obsedată de cariera ei și nu își putea imagina că va veni o vreme când va dori să se așeze la casa ei și să aibă copii.

“Am încercat să rămân însărcinată. A fost un drum provocator pentru mine.  Atâția ani de speculații… A fost tare greu. Făceam fertilizare în vitro, beam ceaiuri chinezești, făceam orice. Eram în stare de orice”, spune Jennifer Aniston în Allure. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

“Aș fi dat orice pentru sfatul de a-mi congela ovulele. La vremea aia nu mi-a trecut prin cap. Acum e prea târziu”, a mai spus Aniston.

  • Jennifer Aniston, mărturisiri emoționante despre tentativele eșuate de a deveni mamă: “Am ratat șansa!”

related posts

Modifică setările cookies