Povestea incredibilă a avionului dispărut și reapărut la 53 de ani distanță


După o călătorie istovitoare până în aerul rarefiat al munților Anzi, o echipă de expediție a anunțat că a descoperit fuselajul unui avion de pasageri care a dispărut în urmă cu peste jumătate de secol.


Potrivit Toronto Sun, avionul cu două elice LAN Chile Douglas DC-3 a fost raportat dispărut la 3 aprilie 1961, lângă orașul Linares, la aproximativ 300 de kilometri sud de capitala chiliană Santiago. Opt jucători și antrenorul clubului de fotbal Green Cross, precum și trei arbitri, s-au numărat printre cei 24 de pasageri care călătoreau la bordul avionului.
 
 
Compania aeriană, care acum face parte din Latam Airlines Group, cel mai mare transportator din regiune, era deținută de stat în momentul accidentului.Mai mulți membri ai familiilor pasagerilor doresc să facă singuri călătoria către locul respctiv pentru a-și aduce omagiul final.

"Vor să urce, să închidă un capitol din viața lor, să vadă unde e avionul și rămășițele celor dragi", a spus un oficial pentru ziarul menționat, adăugând că unii membri ai familiei l-au contactat personal. 

FOTO: SHUTTERSTOCK

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor

  • Povestea incredibilă a avionului dispărut și reapărut la 53 de ani distanță

related posts

Modifică setările cookies