Povești de iubire. Iuliana și Costin Ghinea, din Prestige Orchestra: ”A fost dragoste la prima vedere”


Cine încă mai crede că dragostea și cariera nu fac casă bună împreună nu i-au întâlnit încă pe Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra, singurul one band show din România. 


Cei doi s-au cunoscut acum 11 ani la un eveniment, iar în 2013 s-au și căsătorit. Ceea ce este acum o trupă de referință în materie de entertainment a pornit de la o mică formație de doar trei membri. 

Citește și: Florin Piersic, despre relația lui cu femeile: „Eu n-am avut amante, am avut iubite”

„Am zis că trebuie să evoluăm din punct de  vedere muzical si artistic, așa că la scurt timp am hotărât să facem o orchestră complexă și completă pentru ca oamenii să poată avea tot ceea ce își doresc și este necesar din punct de vedere artistic la un eveniment. Așa am ajuns să fim singurul one band show din țară, cu o echipă de 30 de artiști”, povestesc Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii formației. 

Componența Prestige Orchestra este impresionantă: din band fac parte 10 instrumentiști de elită cu studii în domeniu și concerte în toată lumea alături de artiști consacrați (tobe, chitară bass, chitară solo, pian, trompetă, trombon, saxofon, nai, acordeon, percuție), cabaretul, format din șase balerine profesioniste, și un grup folcloric format din cinci membri vocali și șase dansatori profesioniști care aduc picătura de folclor autentic din toate colțurile țării. 

Iuliana Ghinea ne-a dezvăluit cum și-a cunoscut viitorul soț. ”Ne-am cunoscut la un eveniment unde eu am venit să dau o probă pentru a cânta în trupa în care cânta deja Costin la Ploiești.

A fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu ne-am plăcut. S-a întâmplat totul din priviri. Efectiv, toată seara nu ne-am luat ochii unul de la celălat. A fost să fie! După eveniment, Costin a plecat în Egipt pentru un concert și, după două săptămâni, când s-a întors, ne-am mutat împreună. 

„Declarațiile” timide de dragoste au venit de la distanță, din Egipt, prin telefon. A fost destul de greu să ne vorbim pentru că de acolo Costin nu avea posibilitatea să mă sune și nu avea nici acces la Internet. 

Acele două săptămâni ne-au făcut să ne dorim să ajungem mult mai repede unul la celălalt. 

Ne-am văzut și ne-am plăcut!”.

Iuliana și Costin Ghinea, din Prestige Orchestra sunt acum căsătoriți de aproape șase ani.

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta în FERMA


  • Povești de iubire. Iuliana și Costin Ghinea, din Prestige Orchestra: ”A fost dragoste la prima vedere”

related posts

Modifică setările cookies