Povesti de iubire: doi îndrăgostiți au murit împreună după ce au împlinit 100 de ani 


Un soț și o soție din Ohio,  amândoi  în vârstă de 100 de ani, au murit la doar câteva ore unul de celălalt, după 79 de ani de căsătorie.


Potrivit Daily Mail, povestea de dragoste a lui June și Hubert Malicote a luat sfârșit în această viață,  după aproape opt decenii. După cum spune fiul lor, Sam, în vârstă de 76 de ani, cei doi „au plecat împreună”.
 
Sam a povestit pentru Dayton Daily News, citat de Daily Mail, că mama sa s-a îmbolnăvit grav a doua zi după Ziua Recunoștinței și a fost trimisă pentru îngrijire la sfârșitul vieții la Hospice of Hamilton din Ohio.
 
Să-și vadă soția astfel a fost prea mult pentru Hubert, care în curând a fost internat în același centru de îngrijire.
 
„S-a prăbușit, într-adevăr”, a spus fiul lor, Sam.
 
 
 
Cuplul a împărțit o cameră la centrul Hospice, unde au fost amândoi inconștienți timp de 5 zile.
 
În jurul orei 21.00, pe 30 noiembrie, Hubert a murit în somn. Conform lui Sam, cauza morții lui a fost o „inimă frântă”.
 
20 de ore mai târziu, în jurul orei 18.00, pe 1 decembrie, a murit și soția lui.
 
„Au ieșit împreună”, a spus Sam pentru presa. „Mă simt trist, dar nu ar trebui. Cine se poate aștepta să trăiască o astfel de viață? Au trăit împreună o viață lungă și fericită și au fost devotați lui Dumnezeu și familiei”.
 
Cei doi au crescut în Kentucky, s-au întâlnit pentru prima dată în 1941 la o slujbă bisericească și s-au căsătorit un an mai târziu, când aveau amândoi 20 de ani. După, s-au stabilit împreună în Hamilton, Ohio, unde Hubert a obținut un loc de muncă la compania de tehnologie de vânzare cu amănuntul Diebold Inc.
 
Au avut trei copii de-a lungul anilor, care au continuat să le dăruiască șapte nepoți și 11 strănepoți.June a optat să fie mamă casnică, lucru pe care soțul ei, Hubert, l-a considerat „superb”.
 
„Era o mamă grozavă care stă acasă”, și-a amintit el pentru WLWT. „Ea a făcut rochii pentru fete. A plantat o grădină mare. Ea a păstrat conserve, a fost o bună mamă acasă."
 
În iunie, după ce și-au sărbătorit cea de-a 79-a aniversare a nunții, cuplul s-a așezat cu Today Parents pentru a împărtăși câteva secrete despre dragostea lor de lungă durată, iar Hubert a spus pentru presa că și-au pus misiunea. să nu între niciodată într-o ceartă serioasă.
 
„Nu am trecut prin viață fără probleme, dar nu am face niciodată nimic care să nu rănească unul pe celălalt”, a spus el.
 
 

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă:

related posts

Modifică setările cookies