Prețul frumuseții și tinereții. Ce procedură dureroasă își face Kim Kardashian pentru un abdomen suplu


La 41 de ani, Kim Kardashian are silueta mult visată. A slăbit 10 kilograme și acum corpul ei tip clepsidră este mai fit ca niciodată. Însă vedeta nu se oprește aici…


Kim petrece ore în sir în saloanele de înfrumusețare și remodelare corporala. Nu este de mirare că la 41 de ani arată ca o femeie de 25. Vedeta de reality show testează practic toate inovațiile în domeniu, pentru un look fără cusur. 

Mai nou, Kim Kardashian a încercat un laser special, Morpheus, pentru a-și tonifia abdomenul. “Laserul ăsta schimba practic regulile jocului. Cred că este preferatul meu. E dureros, dar merită”, le-a spus Kim Kardashian fanilor ei. 

 

Deci abdomenul plat și talia de viespe ale lui Kim nu sunt doar rezultatul dietei și al sportului, ci și al aparatelor minune care slăbesc și tonifiază… fără efort, dar cu durere. 

Săptămâna trecută, Kim Kardashian a fost la un medic faimos pentru terapii anti-ageing, care să îi elimine semnele de îmbătrânire de pe piele și ridurile. “Sunt obsedată de îngrijirea pielii, tratamente faciale și lasere”, a spus Kim.

 

Practic… bani să ai, că tinerețea se cumpără :)

  • Prețul frumuseții și tinereții. Ce procedură dureroasă își face Kim Kardashian pentru un abdomen suplu

related posts

Modifică setările cookies