Priyanka Chopra, imagini superbe de la nunta cu Nick Jonas. Festivitățile au durat trei zile


După trei zile petrecute la Palatul Umaid Bhawan din Jodhpur, Priyanka și Nick s-au gâdit să dea o altă recepție la Delhi. 


Doamna și domnul Jonas au petrecut ca-n povești în weekendul care tocmai s-a încheiat. Trei zile au durat ceremoniile de nuntă, care au avut loc în patria natală a actriței, India. Nick Jonas s-a conformat tuturor obiceiurilor locului, inclusiv când a venit vremea de Sangeet, un ritual indian întâlnit la nunți care îi aduce față în față pe membrii celor două familii. Fiecare familie urcă pe scenă pentru a spune povestea celor doi miri prin cântec și dans. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It all began as a fierce song & dance competition between the families but ended, as always, as a huge celebration of love.  Nick and I were looking forward to the Sangeet (musical evening), another pre wedding ritual.. and to see what each side had put together. And what a performance it was. Each family telling our stories through song and dance, filled with lots of laughter and love. We were both filled with gratitude for the effort, the love and the laughter and will carry the memories of this special evening for the rest of our lives. It is an amazing start to a lifetime of togetherness for our families and friends...#grateful @nickjonas ????/????: @calebjordanlee @josevilla @josephradhik

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

 

La evenimentul din weekend, Priyanka Chopra și Nick Jonas au avut doi fotografi și un cameraman de talie mondială, care au imortalizat fiecare moment al ceremoniilor. Caleb Jordan Lee a fost responsabil cu filmarea, în timp ce Jose Villa și Joseph Radhik au realizat fotografiile impresionante. Cum este și cea de jos, din timpul ritualului Sangeet.

FOTO: Stories by Joseph Radhik

Luni, cei doi soți au părăsit orașul Jodhpur și s-au îndreptat spre Delhi, unde marți, 4 decembrie 2018, vor organiza o altă petrecere cu ocazia nunții lor. Actrița de la Bollywood a purtat o ținută tradițională indiană (sari) de culoare verde smarald, accesorizată cu bijuterii din aur discrete și nelipsitele desene pe mâini, pe care le-a primit în urma ritualului Mehndi.

 

Soțul ei, Nick Jonas, a purtat un outfit compus din pantaloni și jachetă de culoare maro, cu pantofi sport de culoare albă și cu ochelari de soare. O mulțime de admiratori și jurnaliști i-a întâmpinat la aeroport la plecarea spre Delhi.

 

Nunta celor doi au avut loc duminică, la palat. Ceremonia religioasă, oficiată de tatăl mirelui, care e pastor, a fost una creștină. După festivități, invitații au fost martorii unui foc de artificii ca de sfârșit de an.

  • Priyanka Chopra, imagini superbe de la nunta cu Nick Jonas. Festivitățile au durat trei zile

related posts

Modifică setările cookies