Putini își dau seama că e doar o puștoaică! Machiată strident, cu operații estetice și haine provocatoare, pare o femeie matură


Straturi groase de machiaj, extensii de păr, ținute sexy, plus o doză considerabilă de Photoshop – în ziua de azi este greu să îți dai seama ce vârstă are o femeie doar după imaginile pe care le postează pe Instagram.


Magdalena Keskic este o influencerita de oringine croato-germană, care face senzație pe rețelele de socializare cu formele ei spectaculoase. Cu un machiaj strident și haine uneori la limita dintre sexy și indecent, tânăra pare mult mai în vârstă decât este în realitate.

Modelul și-a surprins de curând fanii cu câteva imagini de la petrecerea de ziua sa. “Sweet 20” a scris Magdalena, care pare că ar avea lejer 30 de ani. Îmbrăcată într-o rochie – ceea ce e mult spus! – roz, cu un decolteu exagerat, încălțată cu o pereche de sandale argintii care i se șerpuiesc pe picioare, Magdalena a primit sute de complimente.

Influencerita a pozat și cadourile “prețioase” pe care le-a primit de ziua ei: o mulțime de produse Chanel, Gucci și Victoria’s Secret.

 

Magdalena care se laudă pe internet că ar fi câștigat titlul Miss Europe Continental în 2021, informație care  însă nu se verifică. Anastasia Prodanov este data că și câștigătoare a titlului, anul trecut.

 

  • Putini își dau seama că e doar o puștoaică! Machiată strident, cu operații estetice și haine provocatoare, pare o femeie matură

related posts

Modifică setările cookies