Rochia pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la întâlnirea cu Jill Biden, returnată designerului. Care este motivul?


Soția președintelui României s-a prezentat la întâlnirea cu Jill Biden, soția lui Joe Biden, cu o rochie creată special pentru ea de către designerul român Andreea Tincu. Rochia roșie cu care soția președintelui României s-a îmbrăcat pe 7 mai a fost purtată și la alegerile din septembrie 2020.


Toate ţinutele soţiei preşedintelui sunt returnate

Andreea Tincu, designerul ieșean care a creat rochia pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la întâlnirea cu Jill Biden, a declarat că toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute sau folosite la şedinţe foto importante.

"Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante. 

Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către Prima Doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la Încoronarea Împaratului Naruhito, dar şi anul acesta, de către Solista Diana Bucur (de la Opera Iaşi – n.r.), când am realizat împreună campania eşarfei "Oda Bucuriei". Clientele fidele Andrea Tincu cunosc bine acest aspect, multe ţinute fiind achiziţionate şi direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleaşi dimensiuni", a precizat designerul Andreea Tincu pe contul de Facebook.

Andreea Tincu a adăugat că anumite ţinute din prezentările sale de modă sunt purtate de diverse persoane publice, inclusiv de soţia preşedintelui, şi că acest lucru este "absolut normal în domeniul modei, atât pe plan naţional, cât şi internaţional".

La întâlnirea cu Jill Biden, Carmen Iohannis a „reciclat“ o ținută din 2020

Cât costă rochia Puck

Pe site-ul creatoarei de modă, rochia din mătase purtată de Carmen Iohannis are prețul de 2130 lei și are următoarele specificații:

"Rochia Puck este un model feminin și jucăuș, o combinație interesanta de voal și crep cu același print. Efectul de suprapunere este 3D, prin folosirea printului pe doua tipuri de material. Printul este realizat manual de către Andrea Tincu, în acuarele, fiind ulterior prelucrat digital."

Sfatul Designerului : Rochia Puck este potrivita unor siluete diverse, forma find excelența și foarte confortabilă.

Foto Facebook
 
  • Rochia pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la întâlnirea cu Jill Biden, returnată designerului. Care este motivul?

related posts

Modifică setările cookies