Cătălin Botezatu a recunoscut care este motivul pentru care nu vrea să se căsătorească. Ce nu suportă într-o relație


Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, este cele mai râvnit burlac de la noi din țară. Designerul a recunoscut de ce nu vrea să se însoare.


Cătălin Botezatu s-a aflat mereu în centru atenției, fie datorită domeniului în care activează, fie pentru relațiile pe care le-a avut cu diferite femei, precum Bianca Drăgușanu sau Tania Budi.
Ei bine, abia acum, la 56 de ani, Bote a recunoscut ce nu suportă într-o relație și care este motivul pentru care nu vrea să renunțe la burlăcie.
Chiar dacă a fost înconjurat mereu de femei frumoase, designerul nu are în plan să se căsătorească. Motivul este că nu poate tolera ideea de a fi sub controlul cuiva și nu suportă să dea explicații.
 
„Niciodată! Nu sunt adeptul căsniciei. Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt? Nu! Nu-mi plac femeile pe care le-am întâlnit și au fost posesive cu mine, le-am eliminat imediat din viața mea! Mă simt bine cum sunt. Dacă vreau, îmi iau din natură, ce vreau, când vreau, la orice oră vreau, deocamdată, pot!”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit redacția.ro.
 
Sursă foto: Instagram/ Cătălin Botezatu
  • Cătălin Botezatu a recunoscut care este motivul pentru care nu vrea să se căsătorească. Ce nu suportă într-o relație

related posts

Modifică setările cookies