Ce dietă ține Cătălin Botezatu la 55 de ani. Cum se menține în formă


Cătălin Botezatu a spus cum se menține în formă la 55 de ani. Iată dieta creatorului de modă!


Cătălin Botezatu ține o dietă extrem de strictă în ultima perioadă, după ce a decis să înceapă un stil de viață mai sănătos. Acesta a renunțat complet la carne, grăsimi, dar și la pâine. Designerul de modă a explicat de ce a luat această decizie și cum se simte de când a făcut schimbarea.

Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc că un animal, tot felul de animale. Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia așa de gust. Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru click.ro.

Mai mult decât atât, el a menționat că nu se cântărește prea des deoarece nu simte să afle mereu câte kilograme are. Totuși, atunci când observă că hainele îi sunt mari, se urcă pe cântar pentru a vedea cât l-a ajutat dieta.

„Mă cântăresc foarte rar să văd, așa, ce greutate mai am. Știi când mă cântăresc? Când văd că anumite haine mai fit îmi sunt largi, atunci zic "Opa". Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”, a mai spus el. 

Sursă foto: Cătălin Botezatu/Instagram

  • Ce dietă ține Cătălin Botezatu la 55 de ani. Cum se menține în formă

related posts

Modifică setările cookies