Cătălin Botezatu, criticat de fani după apariția la Untold: „Cel mai frumos sudor mecanic!”


Creatorul de modă a purtat o pereche de ochelari de soare cu un model aparte la festivalul din Cluj-Napoca. Fanii nu au putut trece cu vederea prețul fabulos pe care l-a plătit pentru acesoriul de lux.


Cătălin Botezatu și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale spectaculoase, dar de data aceasta a întrecut măsura! Creatorul de modă s-a afișat la Untold cu o ținută de brand din cap până în picioare, dar cei care au atras cel mai mult atenția au fost ochelarii de soare.

Piesa de rezistență, marca Gucci, a devenit subiect de glume pe internet, urmăritorii designerului făcând haz de necaz în secțiunile de comentarii. Iată suma fabuloasă pe care a plătit-o creatorul de modă:

Cât costă faimoșii ochelari purtați de Cătălin Botezatu

La Untold, într-una dintre zile, creatorul de modă a ales să poarte o pereche de ochelari nonconformiști. Modelul, marca Gucci, a atras atenția în adevăratul sens al cuvântului, iar prețul nu este deloc pentru toate buzunarele.

Internauții au făcut multe glume pe seama ochelarilor, chiar dacă designerul a cheltuit sume mari de bani pentru ei. Accesoriul de lux se vinde pe site-ul oficial cu 760 de euro, echivalentul a 3.7000 de lei.

„Ce tare, a venit și Gianluca Vacchi la Untold. (…) Nici ăsta numai e ce a fost odată. (…) Dezamăgire!!!! (…) Ești bine rău de tot cumetre. Am și eu un vecin care are ochelari d-ăștia de sudură, își fac treaba bine. (…)

De unde ai luat ochelarii ,sunt buni de sudură! (…) Cel mai frumos sudor mecanic, și oamenii spuneau că nu mai merge treaba în port la Agigea…da-i tare nea Cătă și la cât mai multe vapoare. Doamne ajută. (…)

Catalinee?! Vezi că mâine avem de sudat schela aia, aduc eu aparatul de sudură că ai ochelari de protecție ? Vezi să nu mai stai mult, să te odihnești că ne trezim de dimineață. (…)

Cătălin Botezatu, la cât de bine te porți tu în general cu această ținută m-ai dezamăgit! Degeaba costă cât costă outfit ul tău dacă nu face acei bani. E din altă poveste! Bocanci asortați cu ciorapi până la genunchi la 40 grade? Pe bune?! Păcat de acea firma de renume care s-a făcut de râs scoțând așa ceva. Știam și apreciam că tu promovezi frumosul, nu penibilul”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care urmăritorii i le-au lăsat lui Cătălin Botezatu.

Sursă foto: Instagram/Cătălin Botezatu

  • Cătălin Botezatu, criticat de fani după apariția la Untold: „Cel mai frumos sudor mecanic!”

related posts

Modifică setările cookies