Cătălin Botezatu, prima reacție după ce s-a vehiculat că locuiește în chirie: „Nu este nimic greșit”


Cătălin Botezatu se numără printre cei mai cunoscuți designeri din România și cu toate că întotdeauna a fost cât de poate de sincer și deschis cu admiratorii săi, mulți au rămas cu semne de întrebare în ceea ce privește averea sa, dar și proprietățile pe care le are.


Creatorul de modă în vârstă de 56 de ani a știut mereu cum să își țină fanii aproape, așa că nu s-a ferit nici de data aceasta să le povestească tuturor, cu lux de amănunte, care a fost parcursul carierei sale și cum a ajuns să dețină mai multe proprietăți, dar și o avere impresionantă. 

Până acum s-a zvonit că locuiește în chirie, însă în cadrul unui interviu pentru Viva.ro, designerul a negat acest lucru și a dezvăluit că informația „a fost scoasă din context”.

„Nu locuiesc cu chirie, este un lucru scos din context. Am spus că sunt mulți oameni în lumea asta care preferă să locuiască în chirie astfel încât să cunoască mai multe culturi, să schimbe peisajul și că românii au acest spirit balcanic al proprietății. Eu am câteva proprietăți atât în România, cât și în străinătate. 

Dar nu este nimic greșit în a locui în chirie. Proprietățile mele sunt frumoase, m-am implicat și în cel mai mic detaliu de design. Am o proprietate dragă mie care este „casa-muzeu, acolo am opere de artă, antichități, lucrurile frumoase pe care le-am achiziționat de-a lungul vieții. Merg rar acolo”, a dezvăluit Cătălin Botezatu pentru sursa amintită.

Cătălin Botezatu: „Sunt bogat pentru că am vizitat întreaga planetă”

Bogăția nu constă în teancuri de bani pentru celebrul designer, ci în a cunoaște oameni și culturi noi. Se laudă că până acum a reușit să călătoareasc în toată lumea aceasta și că a învățat, din fiecare loc vizitat, multe lucruri foarte interesante și prețioase. 

„Mă pot lăuda că sunt bogat pentru că am vizitat întreaga planetă, am văzut toate zonele interesante ale lumii, uneori și de 11 ori. Asta este cea mai mare bogăție, să cunoști oameni, culturi diferite”, a mai spus creatorul de modă.

Sursă foto: Instagram

  • Cătălin Botezatu, prima reacție după ce s-a vehiculat că locuiește în chirie: „Nu este nimic greșit”

related posts

Modifică setările cookies