Ruby, criticată de fani pentru alegerea vestimentară. Articolul care i-a contrariat pe oameni: "Tare ciudată e iluzia optică"


Zilele trecute, Ruby s-a bucurat de o mini vacanță la Paris, unde a fost la concertul lui Daniel Caesar alături de câțiva prieteni. O adevărată fashionsista, cum și-a obișnuit fanii, artista a publicat pe Instagram câteva fotografii cu ținută purtată pe străzile pariziene, stârnind reacții controversate.

Tag-uri: #Ruby #tinuta

Este vorba despre un articol vestimentar care nu a flatat-o pe miniona de 1,64 m. Îmbrăcată într-o cămașă roșie, descheiată la piept, pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați, Ruby a dus ținuta la alt nivel cu perechea de blugi aleasă. Extrem de largi și lungi până în pământ, blugii au creat o iluzie optică care nu a fost pe placul fanilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUBY (@rubyishot)

De asemenea, unghiul de la care a fost fotografiata cântăreață a făcut-o pe aceasta să parca mult mai mica decât este, iar fanii au fost prompți să-i comunice asta:

"Aruncă pantalonii ăia, sunt urâți maxim, te fac pitică rău", "Tare ciudată e iluzia optica făcută de blugii ăia", "Am crezut că stă în genunchi", "Ridică-te în picioare", "Ruby, alea sunt tije, nu blugi".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Ruby, criticată de fani pentru alegerea vestimentară. Articolul care i-a contrariat pe oameni: Tare ciudată e iluzia optică

related posts

Modifică setările cookies