S-a logodit sau nu Simona Halep? Reacţie categorică a tenismenei


A fost un final de săptămână ,,tensionat” pentru Simona Halep, care s-a văzut pusă în situaţia de a demonta informaţiile apărute în presă referitoare la faptul că s-a logodit şi a fost cerută de soţie de iubitul Toni Iuruc.


Totul a pornit de la o petrecere privată la care Simona a luat parte sâmbătă seara împreună cu apropiaţii, la un club din Mamaia, surse din anturajul tenismenei aruncând vestea iminentei nunţi, eveniment care ar fi fost deja programat pentru toamna anului viitor.

Printr-o postare pe Facebook, Simona Halep a dezminţit însă categoric logodna cu Toni Iuruc. „Contrar celor apărute în presa din România, vreau să confirm că nu m-am logodit şi nici nu am stabilit data nunţii. Apreciez faptul că sunt în atenţia publică, dar zvonurile despre viaţa mea privată sunt incorecte şi dezamăgitoare, aşa că vreau să-mi asigur fanii cu acest mesaj că zvonurile sunt false. Sunt sigură că voi împărtăşi cu voi vestea fericită despre o viitoare logodnă. Vă mulţumesc pentru sprijin, Simo”, a fost mesajul constănţencei.

Simona Halep (28 de ani) şi iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc (40 de ani), se află într-o vacanţă prelungită după ce tenismena şi-a încheiat sezonul cu participarea la Turneul Campioanelor de la finalul lunii octombrie. De atunci, cei doi au avut o escapadă romantică în Maldive, după care au dat o fugă şi la Paris.

related posts

Modifică setările cookies