Sacrificii pentru un like! Kim Kardashian a tremurat la plajă pentru câteva poze în bikini


Nu-i ușor nici să fii influencer :) O demonstrează Kim kardashian, care a suferit de frig la cea mai recentă ședință foto în bikini.


Deși vremea nu era tocmai de plajă și toată lumea din jurul ei era îmbrăcată gros, cu geci și hanorace, Kim Kardashian a înfruntat cu succes vremea răcoroasă. Dornică să își promoveze noua gamă de costume de baie din colecția ei, Skims, Kim Kardashian a dârdăit de frig, însă și-a îndeplinit scopul :)  Cu siguranță fotografiile vor face senzație pe social media.

Îmbrăcată într-un costum de baie roz, Kim Kardashian și-a etalat noua siluetă suplă: este cu 10 kg mai slaba ca anul trecut, pe vremea asta. 

Kim face eforturi intense pentru a arăta atât de bine. Toată transformarea ei a început în primăvara anului trecut, când a slăbit 7 kg în 3 săptămâni ca să încapă în rochia lui Marilyn Monroe, la MET Gala. 

În vârstă de 42 de ani, vedeta de reality show este în cea mai bună formă fizică din viața ei. Face sport zi de zi și se mândrește cu noile sale forme fit. Kim le-a spus fanilor de pe Instagram că de 3 luni lucrează cu un antrenor personal care zilnic o pune să ridice greutăți, timp de câte 2 ore. “Scopul meu e să pun masă musculară și să fiu puternică și deja se vede o diferență uriașă”.

Sportul este noua obsesie în familia Kardashian – și sora mai mică a lui Kim, Khloe, se trezește la 6 dimineața pentru a face exerciții, însă tranformarea ei este de-a dreptul spectaculoasă.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA
  • Sacrificii pentru un like! Kim Kardashian a tremurat la plajă pentru câteva poze în bikini

related posts

Modifică setările cookies