Se apropie de 40 de ani dar, după ce a trecut prin tot felul de transformări, Nicoleta Luciu arată iar ca la 20


A fost Miss România, iar în perioada în care a lucrat în televiziune era considerată cea mai frumoasă din țară. 


Acum câțiva ani s-a retras însă în provincie să își crească cei patru copii, iar gurile rele spuneau că s-ar fi îngrășat și s-ar fi transformat. Anul acesta însă, Nicoleta a dat jos mai bine de 11 kilograme și arată extrem de bine. 
 
ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS PUTEȚI VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU NICOLETA LUCIU:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) pe

 
Frumoasa brunetă e din nou plătită să facă diferite campanii pe pagina ei de Instagram și strălucește în fiecare fotografie. Picioarele interminabile și silueta de invidiat arată că Nicoleta alege să aibă un stil de viață sănătos și să facă mult sport. Continuă însă să trăiască la Miercurea Ciuc, alături de soțul Zsolt Csergo și ajunge la București foarte rar.

În prezent, fiul său cel mare, Zsolt junior, are 11 ani, iar tripleții Kim, Kevin și Karoly au 8 ani. Nicoleta vorbește în trei limbi cu cei patru copii: engleză, maghiară și română și îi încurajează să facă mult sport. Și, după cum a afirmat în repetate rânduri, îi ține departe de jocuri pe calculator, tablete și emisiuni de televiziune. Băieții practică și hochei de performanță, mai ales că au un tată care a făcut carieră în sport.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI REVEDEA MOMENTE SPECIALE DIN EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: INSTAGRAM/FACEBOOK

  • Se apropie de 40 de ani dar, după ce a trecut prin tot felul de transformări, Nicoleta Luciu arată iar ca la 20

related posts

Modifică setările cookies