Secretul siluetei Victoriei Beckham: mănâncă același lucru în fiecare zi, de 25 de ani


Relația lor e dominată de armonie, însă când vine vorba de regimul alimentar al familiei, aici lucrurile se complică. David Beckham a dezvăluit că soția lui, Victoria Beckham, mănâncă aceleași preparate culinare în fiecare zi, de 25 de ani, ceea ce îl scoate din minți.


Victoria Beckham (47 de ani) are idei fixe când vine vorba de mâncare. Fosta componentă a trupei Spice Girls nu face compromisuri și, de 25 de ani, nu consumă decât un tip de preparat. 

Soțul ei, David Beckham (46 de ani), a dezvăluit că asta îl scoate din minți de fiecare dată când merg la restaurant sau la un dineu.

Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar, legume gătite la abur și foarte rar se va abate de la asta”, s-a confesat fostul fotbalist în podcastul River Cafe Table 4.

Beckham a dezvăluit că singura dată când soția sa a mâncat ceva din farfuria lui a fost atunci când era însărcinată cu Harper (mezina familiei, 10 ani).

A fost una dintre serile mele preferate. Nu-mi amintesc ce a fost, dar știu că nu a mai mâncat așa ceva de atunci”, s-a confesat David Beckham.

Victoria Beckham are o dietă strictă

Secretul siluetei ei este simplu: dieta strictă și sportul practicat constant. În materie alimentară, Victoria Beckham nu abdică niciodată de la principiul ei de bază: fără alimente prăjite în ulei sau unt și fără sosuri.

Îmi place pâinea prăjită cu cereale integrale, cu sare pe ea. Este acel carbohidrat care te face să te simți reconfortat și îmi place sarea. Pentru majoritatea restaurantelor sunt, probabil, cel mai rău coșmar. Îmi place ca mâncărurile să fie gătite în cel mai simplu mod”, spunea, anul trecut, Victoria Beckham.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Secretul siluetei Victoriei Beckham: mănâncă același lucru în fiecare zi, de 25 de ani

related posts

Modifică setările cookies