Selly, ironizat pentru felul în care își aranjează părul. Replica fabuloasă a celebrului vlogger


Selly, pe numele său real, Adrian Șelaru este cel mai de succes vlogger de la noi din țară. Luni, acesta a fost invitat la o emisiune de știri. 


Spre finalul emisiunii a intervenit și Mircea Badea care l-a ironizat pe Selly pentru felul în care își aranjează părul, un look asemănător cu cel al lui Johnny Bravo. 

Mircea Badea: "A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi."

Selly: "Da, a mai sunat săptămâna trecută, dar i-am zis că mai am un pic nevoie de ea."

Selly a susținut de curând examenul maturitășii, unde a obținut 9.50 la Limba și Literatura Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media generală la Bacalaureat a fost 9.60.

Citește și: Puțini știu cine este Francois Pinault, soţul actriţei Salma Hayek. Averea lui este colosală

Deși a obținut numai note foarte bune, toată vâlva a început însă după ce Selly a publicat un vlog în care afirma că învățământul românesc nu te pregătește deloc pentru viață: "Oamenii care conduc învățământul din România de 30 de ani încoace, oamenii care sunt acolo sus și au putere de decizie asupra lucrurilor care se întâmplă, sunt fie proști, fie ticăloși. De cele mai multe ori sunt și proști, și ticăloși".

După ce mesajul său a devenit viral, Monica Anisie, actualul Ministru al Educației, a dezvăluit că va ține cont de ceea ce a spus Selly și se va consulta cu acesta pentru a îmbunătăți învățământul, însă un Daniel Funeriu, fost Ministru al Educației, l-a atacat dur pe vlogger, afirmând despre acesta că este o "maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap".

Sursă foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies