Oana Roman, în conflict cu Selly: "Am găsit mesaje vocale pe Instagram de la băiatul puber. I-a fost greu tare să scrie"


Oana Roman a comentat în mediul online la adresa lui Selly. 


Vedeta i-a reproșat vlogger-ului că dă lecții despre educație fără un fundament real, că se laudă prea mult cu banii pe care îi cheltuie și că nu e un exemplu, așa cum vrea să pară. Cu sinceritate, Oana a declarat  pe Instagram:

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună. Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum."

Se pare că Selly a reacționat și i-a transmis vedetei mai multe mesaje vocale pe pagina ei de Instagram, mesaje despre care Oana a declarat ulterior:

„Am găsit mesaje vocale pe Instagram de la băiatul puber. I-a fost greu tare să scrie. M-am amuzat. O să-l numesc așa: 15 cărți serioase.”

Vezi în Galeria Foto poze cu cei doi aflați în conflict 

FOTO: INSTAGRAM OANA ROMAN/ INSTAGRAM SELLY 

Alexandra Lazăr Foto 

Vezi și video:

  • Oana Roman, în conflict cu Selly: Am găsit mesaje vocale pe Instagram de la băiatul puber. I-a fost greu tare să scrie

related posts

Modifică setările cookies