Dorian Popa nu poartă niciodată lenjerie intimă. Care este motivul


Dorian Popa a dezvăluit recent că nu poartă niciodată lenjerie intimă, iar motivul este surprinzător.


Selly lansat serialul „La Muncă!”, unde demonstrează că vloggerii pot avea meserii normale dacă, la un moment dat, vlogging-ul ar dispărea. 

În primul episod, Selly l-a avut ca invitat pe Dorian Popa, un alt vlogger celebru din România. Cei doi au experimentat meseria de alpinist unitar și au curățat fațada de sticlă a unei clădiri de 12 etaje. 

De ce Dorian Popa nu poartă lenjerie intimă niciodată

În timp ce se aflau la înălțime, Dorian Popa a dezvăluit că îl deranjează echipamentul de siguranță, din cauza faptului că nu poartă lenjerie intimă. 

Nu ai chiloți? Stai puțin! Tu vrei să îmi spui că astăzi, la etajul 10, când știai că o să fii prins cu un ham tu nu ți-ai luat chiloți pe tine? Hai să avem o discuție între bărbați. Eu vreau să înțeleg, la acești nu știu câți metri ne aflăm… De ce nu poartă niciodată Dorian Popa chiloți?”, l-a întrebat Selly.

Dorian Popa a spus și care este motivul pentru care nu poartă niciodată lenjerie intimă. „Eu nu port chiloți niciodată, băiatul meu. Cum ar fi să mă dezic de un principiu. Pentru că îți înfrânează trăirea. Eu nu mă dezic de principii doar pentru că suntem la câteva zeci sau sute de metri altitudine”.

Sursă foto: Instagram
 
  • Dorian Popa nu poartă niciodată lenjerie intimă. Care este motivul

related posts

Modifică setările cookies