Shakira, probleme mari cu vila din Miami! Artista a căutat o altă locație pentru ea și copii


Shakira a dat startul unui nou capitol în viața sa! Și-a luat copiii, pe Sasha și Milan, și a plecat în Miami la vila sa în valoare de aproximativ 17,5 milioane de dolari, dar când a ajuns acolo a avut un șoc total! Nu a mai stat pe gânduri și a plecat rapid într-o altă locație!

Tag-uri: #Shakira #Miami

Artista și cei doi băieți ai săi s-au mutat definitiv din Barcelona, lăsând în urmă toate evenimentele neplăcute prin care au trecut anul acesta. Ajunși în Miami, la celebra vilă, cei trei au avut parte de șocul vieții: proprietetea impresionantă pe care o deține Shakira era invadată de termite!

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, vedeta și-a luat copiii și a plecat, lăsând în urmă o echipă de specialiate pentru procedurile de dezinsecție totală. În paralel, cântăreața și-a căutat un alt loc în care să stea câteva zile, până când se remediază problema termitelor, iar suma pe care a fost dispusă să o cheltuie ajungea la nu mai puțin de 50 de milioane de dolari.

Shakira a fost văzută alături de un agent imobiliar în timp ce viziona mai multe vile de lux. 

Shakira, mesaj pentru juranliștii americani: „Milan şi Sasha au trăit un an foarte greu”

La scurt timp după ce a ajuns în Miami, Shakira a ținut să le transmită un mesaj jurnaliștilor, cerându-le să respecte intimitatea copiilor săi.

„În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea. Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona.

Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări", a scris Shakira.

Sursă foto: Arhivă

  • Shakira, probleme mari cu vila din Miami! Artista a căutat o altă locație pentru ea și copii

related posts

Modifică setările cookies