Surorile Hadid, show total în Mykonos. Cum arată costumul de baie pe care puține femei ar avea curajul să îl poarte


Adio St. Tropez, Cannes, St. Barts sau Maldive! Mykonos este noua destinație preferată a celebrităților! Cel puțin toate modelele de top au bifat acest loc în vara asta, de la Kendall Jenner la surorile Hadid sau Alessandra Ambrosio. Fiind o insulă frecvenata de supermodele, normal că și Leonadro DiCaprio și-a făcut apariția pe acolo :)


Surorile Hadid sunt cele mai noi “vizitatoare” ale insulei. Aflate acolo pentru a sărbători ziua surorii lor mai mari, Alana, Gigi și Bella au făcut spectacol în fața paparazzilor. Acestea nu știau însă că sunt fotografiate  în timp ce își făceau poze sexy cu telefoanele.

Bella Hadid s-a afișat la piscină într-un costum de baie minuscul, care i-a pus perfect în valoare trupul de supermodel. “Îngerașul” Victoria’s Secret s-a lăsat fotografiată de sora sa mai mare, pentru a realiza poza perfectă de Instagram. Dar se pare că paparazzi au fost pe fază și au surprins totul.

Gigi a pozat și ea, însă a fost eclipsată pe moment de sora mai mică :) Când însă și-au schimbat costumele de baie, Gigi a starnit admirația fanilor pe Instagram. Modelul a postat o imagine de la spate, la fereastra vilei din Mykonos în care își petrece vacanța. Actrița Blake Lively a glumit cu modelul, comentând: “Te rog nu mai posta poze cu mine” :)

Vezi o galerie foto incendiară :)

  • Surorile Hadid, show total în Mykonos. Cum arată costumul de baie pe care puține femei ar avea curajul să îl poarte

related posts

Modifică setările cookies